估唔到原來呢間嘢咁好食!感覺仲好似比一般印度菜冇咁膩👍🏻 雖然係素食,但菜式變化好多,唔會覺得悶🥦🍅🥔🫘PALAK PATTA CHAAT $79 一開始都唔知係咩黎但店員話係推薦菜式,所以就試吓。佢係炸到好酥脆,入面有塊菠菜葉,出面有啲乳酪、番石榴粒等等,酸酸甜甜,非常開胃🤤Crispy vegetables $95呢個好特別,好似咕嚕肉不過入面唔係肉而係菜😝 刷新咗我對菜嘅認知😌 ACHARI ALOO TIKKA $90 薯仔嘅外皮烤到脆脆的,食落好香口,有微微嘅炭香味😗 MUSHROOM BABY CORN KADAI $99 因為見到有粟米筍,同埋店員話唔會太辣,所以就試吓呢個。用嚟點薄餅都好唔錯😍 入邊仲有好多粒鮮甜嘅蘑菇,的確係冇平時嘅印度咖喱咁油膩。Cheese Naan $49 雖然未去到拉絲咁勁🤣但都食都好香濃嘅車打芝士味🧀Chilli Guava $59 有啲surprise杯嘢飲個樣都幾靚,好ig-able! 佢係一杯用石榴汁調製出嚟嘅mocktail,好清新!杯邊有啲辣椒粉,梗直係對味蕾嘅衝擊👀Mango Lassi $59 芒果奶昔真係印度菜必飲🥭 好 cr

PALAK PATTA CHAAT $79

Crispy vegetables $95

ACHARI ALOO TIKKA $90
薯仔嘅外皮烤到脆脆的,食落好香口,有微微嘅炭香味😗

MUSHROOM BABY CORN KADAI $99

Cheese Naan $49
雖然未去到拉絲咁勁🤣但都食都好香濃嘅車打芝士味🧀

Chilli Guava $59

Mango Lassi $59
芒果奶昔真係印度菜必飲🥭 好 creamy嘅飲品,味道一定有保證😬