放工泥到呢間位於佐敦尖沙咀餐廳😍朋友介紹有份拼盤咩都有 好食又掋食食下野 飲翻杯輕鬆下🥂等野食途中 好surprise 😆有位註場既身心靈導師走過泥叫我地畫自畫像🎨 好似心理測驗咁 之後導師分析結果 好神奇說對心聲🎯比我地更了解自己性格😊 過程好輕鬆治癒 好特別餐廳體驗😚 《門西淋牛豬仁雞 V S 蝦兵蟹將》 $490🍖焗多汁豬仔骨焗得外焦 BBQ醬惹味無得輸 豬仔骨冇太多肥膏👍🏻🦞多汁淫蝦 (第一次見到個名 心諗吹到咁大🙄😂)Wow 食落又真係名不虛傳👍🏻 爆超多汁既新鮮龍蝦🤤肉質細膩Q彈 拼盤中的皇牌👑🍗慢煮蒜香春雞(半隻)雞塗滿孜然蒜香香料非常惹味❤️ 🦀炸軟穀蟹軟殼蟹即叫即炸超好食😋仲食到蟹肉鮮甜 炸粉不厚不油膩 不會炸到好乾 keep住香口鮮甜🍟香脆薯條薯條即叫即炸 🔥入口熱辣辣! 幼身薯條香脆唔油膩另外加左杯白酒嘆下 簡直perfect match 😆💯「JUST‘er Bar and Resturant」@justerestaurant📍尖沙咀山林道13號地下A1-A2號舖

放工泥到呢間位於佐敦尖沙咀餐廳😍

朋友介紹有份拼盤咩都有 好食又掋食

食下野 飲翻杯輕鬆下🥂

門西淋牛豬仁雞 V S 蝦兵蟹將

叫我地畫自畫像🎨 好似心理測驗咁 之後導師分析結果

《門西淋牛豬仁雞 V S 蝦兵蟹將》 $490

🍖焗多汁豬仔骨

焗得外焦 BBQ醬惹味無得輸 豬仔骨冇太多肥膏👍🏻

🦞多汁淫蝦 (第一次見到個名 心諗吹到咁大🙄😂)

🍗慢煮蒜香春雞(半隻)

雞塗滿孜然蒜香香料非常惹味❤️

🦀炸軟穀蟹