依間餐廳係夜晚6點準時開放,店面唔大,但裝修好有格調,每個座位都可以比食客打卡。另外好彩我地好早黎到,因為我地食到一半依度已經全院滿座咗。我地揀左一陣,最後都係揀左個最豐富同特別既美國安格斯牛 9oz vs 蝦兵蟹將 HKD 379依一大盤野入面除左有安格斯牛之外,有一隻超大隻對半切開既龍蝦,炸軟殼蟹,三隻蜜糖雞翼(全麻雞翼咁啱冇貨🥲🥲🥲)同特濃茄汁意粉。牛扒我地冇講要幾成熟,所以廚師煎左7成熟。雖然切扒既刀具唔算利,但咬落去時肉質唔會韌,而且都幾juicy。龍蝦唔算多肉,但兩邊都好多蝦膏,食得都幾滿足。軟殼蟹炸得十分香脆,咬落去果啲蟹汁香爆曬出黎,大愛呀😍😍蜜糖雞翼唔錯,但都係想食全麻雞翼多啲。茄汁意粉真係超正,超濃茄醬,味道酸甜好咬口,令成盤菜式變得十分完滿。星爆氣流斬改 Ex HKD45甜甜既波子汽水,啱曬配搭香口食物❤️❤️

我地揀左一陣,最後都係揀左個最豐富同特別既
美國安格斯牛 9oz vs 蝦兵蟹將 HKD 379

軟殼蟹炸得十分香脆,咬落去果啲蟹汁香爆曬出黎,大愛呀😍😍

蜜糖雞翼唔錯,但都係想食全麻雞翼多啲。

星爆氣流斬改 Ex HKD45

甜甜既波子汽水,啱曬配搭香口食物❤️❤️
  • 美國安格斯牛vs蝦兵蟹將