先前睇報紙見$88就有意式buffet食,就上離OP睇睇~都想食好耐,哩日終於得閒來,有我愛的朱力噴泉 有朱力棉花糖&香蕉配~Cake有兩款,個choco cheese cake勁好食 另外果款唔知咩味怪怪的"'野飲有Fruit punch&Lemon T~ 正常味道 有蜆食,兩款都ok的,不過.. .我食到有舊,, ,臭左-.-"' 重有幾款風乾火腿,未食過不士都好想試下,不過每樣試左塊就冇興趣了,冇乜味冇乜特別~有沙拉,不過係加醋的那款,我就冇興趣,And then有一d醃瓜菜,味道ok,不過唔適合就咁食,夾埋一d其他野一齊食會好d~另外,有2款Pizza,不過凍左唔好食>< 同埋一D包,D包幾好食的,不過..又凍冰冰咁"重有個拿大利飯同長通粉,好麻麻,冇味咁滯~ 有一款湯咁大把,好Cream,不過都係偏淡整體食物都偏淡,但都覺ok的~環境亦舒適~(好鍾意哩款樣既餐廳)另外服務方面,很好喔~那唯一HK的waiter非常有禮,又不厭其煩的幫我地~ 好值得一讚$88的都吃得飽飽了,都ok既個價錢~不過睇番之前人地d食評,冇蝦蟹生蠔龍蝦仔,冇左Mozzarella &
先前睇報紙見$88就有意式buffet食,就上離OP睇睇~
都想食好耐,哩日終於得閒來,
Choco fondue matzoh mallow

有我愛的朱力噴泉
有朱力棉花糖&香蕉配~
Cake有兩款,個choco cheese cake勁好食
另外果款唔知咩味怪怪的"'
野飲有Fruit punch&Lemon T~ 正常味道
Fruit punch

有沙拉,不過係加醋的那款,我就冇興趣,

重有個拿大利飯同長通粉,好麻麻,冇味咁滯~
Clam Mussels Parma ham Arma ham Salami
Salad,Pizza

有一款湯咁大把,好Cream,不過都係偏淡

$88的都吃得飽飽了,都ok既個價錢~
不過睇番之前人地d食評,冇蝦蟹生蠔龍蝦仔,冇左Mozzarella & Tomato Salad,,生果又得番2款,pizza又得番2款,就覺得好唔抵 =3=
2010-11-19
Choco fondue matzoh mallow
  • Clam
  • Mussels