2014-09-22 1982 瀏覽
成個夏天都無咩點打風, 突然就出現一個8號風球 幸好與中同的聚會定於星期二, 風球都走了...不過為了避免落大雨, 我們選擇係一個連接地鐵的商場食飯! 朋友就揀左食PIZZA!呢度最大的特色就係可以自己"整"pizza! 大概有2類, $118 classic $148 premium, 可以係預設的材料中揀幾款讓廚師炮製! 我地每種pizza叫左1個, 大約每個6-7個料(無標明上限, 唔知係咪可以全選呢xp), 有好幾款唔同芝士, 我地都係是但揀隻係試, 點知店員見我地個配搭似乎過咸建議我地選另一款芝士 真係唔該晒佢其實呢度仲有d已經配搭好既pizza, 不過一場黎到, 無理由唔自己mix&match架嘛! 買完食物就獲發一塊pizza形既信號裝置, 一有食物預備好, 呢塊pizza就會閃個不停, 提醒你出去拎野食!classic: 我地揀既都係普通既料, 好似波蘿, 腸, 磨菇, 蕃茄醬...  呢個有少少酸酸地, 幾開胃~premium: 揀左palma ham, 火箭菜, 松露醬... 呢個咸左d, 不過我中意有ham既咸味加火箭菜既清新, 所以呢個好食d!5個人食2個piz
成個夏天都無咩點打風, 突然就出現一個8號風球
呢度最大的特色就係可以自己"整"pizza!
真係唔該晒佢
自選classic
自選premium
炸物拼盤
5個人食2個pizza點會夠飽, 另外仲叫左個炸野拼盤, 有蟹鉗, 薯條, 洋蔥圈, 芝士等等...  炸得好脆不過幾熱氣, 香口野都係多人爭架喇!
可能因為打風, 都唔係好多人, 長期keep住岩岩坐滿, 我地食完都仲可以傾一輪先走, 係一個美好的晚上