2023-09-29 12 瀏覽
菜式名好有趣指數:❤️❤️❤️❤️❤️- 有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 🍝小編最中意食呢碟蟹肉意粉🤩因為每一啖意大利扁麵都包含住鮮甜嘅蟹肉🦀再加上微微咸香嘅蟹膏😋同埋飛魚籽卜卜嘅口感🥳太正呀🤤- 牛油帶子青醬意大利飯🍚配是日濃湯忌廉湯一到已經聞到好香濃嘅味道🍵而當意大利飯一送上😙望到大大粒嘅牛油帶子 賣相已經相當吸引🤩咬一啖真係十分之厚實鮮甜 好中意食帶子😍再配上一啖忌廉意大利飯 好好食🥰- 求奇士但乜都炸啲啦🔥十分豐富嘅炸物拼盤 包括香脆嘅炸蝦🦐同炸魷魚🦑清甜嘅脆炸洋蔥圈🧅粗粗實實嘅炸薯條🍟同埋香煎嘅蜜糖雞翼🐔男女老幼都岩食啊🤟🏿- 好邪惡既咸蛋牛油果蟹肉比薩⋯咩叫減肥🍕小編中意食牛油果🥑都中意食pizza🍕咸蛋配牛油果pizza意外的夾✔️但如果蟹肉係滿滿嘅無殼蟹肉碎🦀就更正啦☺️呢碟有蟹鉗候賣相嘅pizza雖然打卡一流📸但我中意食多多嘅鮮甜蟹肉蟹多啲🤪- 豆腐豆腐豆腐咖啡☕️好好飲 上面有豆腐雪糕🍦豆腐味嘅雪糕真係好中意食 好清甜😻雖然無咖啡咁香濃 但如果一淡豆腐雪糕一啖咖啡🤗咖啡都會透出淡淡豆腐嘅清香🤍好好飲🤎- 你今日飲左益力多柚子沙冰未呀?🍹以往成日飲到啲伏味嘅沙冰🧐但呢杯沙冰估唔到
菜式名好有趣指數:❤️❤️❤️❤️❤️

- 有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁麵 🍝

- 牛油帶子青醬意大利飯🍚配是日濃湯

- 求奇士但乜都炸啲啦🔥

- 好邪惡既咸蛋牛油果蟹肉比薩⋯咩叫減肥🍕

- 豆腐豆腐豆腐咖啡☕️

- 你今日飲左益力多柚子沙冰未呀?🍹
以往成日飲到啲伏味嘅沙冰🧐但呢杯沙冰估唔到又幾好飲🤣柚子配益力多味意外的合拍🥳好清新嘅味道😊岩哂食完上面嘅煎炸熱氣野食後 再飲返啖清涼一下🍃

好食指數:❤️❤️❤️❤️