2016-12-04 4904 瀏覽
既然自己咁鐘意食嘢,又咁有要求,我覺得應該多啲同大家開心share!食物價錢平貴都係其次,最重要係值嗰個價錢,好味又食得開心以前無話特別鐘意食燒肉,可能同朋友揀食燒都會選擇韓燒,後來遇上一個嘴刁嘅男朋友,對日本燒肉有種情意結,令我漸漸提起對燒肉的興趣同品質嘅追求。兩次食Futago都係即興,一次成功walk-in,今次就即日訂枱,不過就只有5:30-7pm時段,但其實都好夠時間食,唔會趕,早啲食都無所謂。提提大家,因為Futago枱唔多,想食最好都係提早訂枱,但因為佢地只會係兩個營業時段聽電話,所以要把握時機!第二次來到Futago大阪燒肉,燒肉質素的確保持得好好,服務就一般啦,或者係個別問題,體諒佢地要不斷幫客人燒可能會好攰,燒到麻木哈哈,如果可以多番啲笑容,多番啲同客人嘅交流,可能食嘅過程會再開心啲。

海膽玉子飯
厚切特上牛舌