2013-11-04 1665 瀏覽
門口大大架招牌粉紅Mini Cooper,真係幾Eye Catching。原先以為只係賣Cake,點知仲有地下一層係Cafe,點婚禮服務都有埋,真係玩哂。全店好多角落都有女孩子影相,直頭係TST新景點!!叫得Full House都真係幾Full,要坐好高好高嫁吧枱。頭盤黎個沙律打底,聽聞可減肥。招牌沙律($8X): 個樣幾吸引,但好大陣洋蔥味。4片鴨胸,沙律菜同比較多洋蔥,例牌野。而最Surprise係仲有風干左嫁Cranberry粒粒呀,小小酸,似提子干,絕佳健康零食!!!!!主菜叫左一個肉,一個飯,太肚餓了><特色醬燒豬仔骨($15X): 咁深嫁色水加咁杰嫁汁,我直覺覺得會好咸呀。點知,味道真係對我黎講有一些濃。5件大大件嫁Rib,分量夠,侍枝亦算多肉,易拆肉,最怕D Rib骨肉唔分離!下面頭角全清哂,好味WO,真係冇心插柳柳成蔭。BTW,覺得Ruby Tuseday好食D。蟹肉芒果炒飯($11X): 睇落好似幾得,但得個樣囉。唔明點解會咁,好難唔好食嫁WO。成個飯冇味,只係將所有野炒做一碟,飯係暖,但芒果係凍嫁,怪怪的...仲叫左2杯野,凍奶茶,Berry Smo
頭盤黎個沙律打底,聽聞可減肥。

主菜叫左一個肉,一個飯,太肚餓了><

仲叫左2杯野,凍奶茶,Berry Smoothie,各$50!

其實咁嫁價都真係食個裝修姐,有人覺得值,但我就冇下次啦~