2023-07-03 27 瀏覽
山林道銀座整棟都係好多食肆,之前朋友向我推薦Deep Sea Oyster & Steak ,她話呢間餐廳環境舒服和食物比較多元化,適合我們鍾意食野嘅人黎食角切魚生沙律啱開始以為得好少魚生,點知有好多三文魚和魚卵,再加上新鮮沙律菜和芝麻醬,食到我大滿足美國安格斯肉眼我地同職員講話要5成熟,切開個牛排又真系有少少血紅色喎,食落去又幾夠味道,唔需要特別再加海鹽,因為牛排已經配埋炸蒜,個味道好正,加上薯角又炸得香口,外脆內軟松露蟹膏意粉呢個令我地好驚喜,因為個蟹膏真系好重手,幾乎每食一啖意粉,個嘴巴都係滿滿的蟹膏絲,食到好滿足,勁力推薦。冰鎮醫燒魷魚入到餐廳見到個黑板寫住是日推介,食落味道都不錯。亦好推薦柚子梳打由於第二日要返工,所以就沒有order酒精,柚子梳打飲落去比較淡,不過解渴都係一個幾好的選擇。

冰鎮醫燒魷魚

入到餐廳見到個黑板寫住是日推介,食落味道都不錯。亦好推薦

柚子梳打

由於第二日要返工,所以就沒有order酒精,
柚子梳打飲落去比較淡,不過解渴都係一個幾好的選擇。