2011-06-30 31 瀏覽
又到咗每月一聚小組既聚會喇~今次同其中兩個朋友慶生~壽星揀咗嚟呢樹食~因為等緊上一輪埋單, 所以係Bar area飲杯嘢等等~我揀咗Draught既加士伯, 另外朋友們揀咗樽頭corona~等咗一陣就有位喇~估唔到禮拜日九點都仲拱多人~餐前麵包---唔錯~有隻蜜糖包幾好味~Ahi Tuna---吞拿好味, 沙律菜同個汁都好清新~正~Buffalo Wings---辣辣地好惹味~係我鐘意既美式小食之一~Potato skin---呢個芝士滿瀉~再抆一大pat sour cream一齊食~大滿足!!!Steamed Mussels---青口拱大隻都唔韌~個Sauce好味~點包一流~主菜叫咗一個mixed grill嚟些牙~有羊架, 牛扒, 燒雞同燒排骨~另中間有啲燒洋蔥+椒~羊架---我冇食, 花花話正~燒排骨---ok~牛扒---都幾好味喎~雞---普通啦~燒椒+洋蔥---好甜好好食~正呀~就拱食下吹下笑下又過咗一個愉快既晚上喇~yeah~更多飲飲食食=在我家~
又到咗每月一聚小組既聚會喇~
今次同其中兩個朋友慶生~壽星揀咗嚟呢樹食~
因為等緊上一輪埋單, 所以係Bar area飲杯嘢等等~

等咗一陣就有位喇~
估唔到禮拜日九點都仲拱多人~
餐前麵包---唔錯~有隻蜜糖包幾好味~
主菜叫咗一個mixed grill嚟些牙~
有羊架, 牛扒, 燒雞同燒排骨~另中間有啲燒洋蔥+椒~
羊架---我冇食, 花花話正~
燒排骨---ok~
牛扒---都幾好味喎~
雞---普通啦~
燒椒+洋蔥---好甜好好食~正呀~

就拱食下吹下笑下又過咗一個愉快既晚上喇~yeah~

更多飲飲食食=在我家~
生日
  • Ahi Tuna