2007-10-25 8 瀏覽
o岩o岩個個禮拜日因為諗唔到食咩, 所以朋友介紹黎呢度, 因為知道美國餐廳都係勁大份, 所以兩個人都只係叫左半份ribs同埋一碟pasta, salad個d 真係冇叫, 肯定食唔落。坦白講美國餐廳黎講我覺得佢應該只係同TGI'S FRIDAY個D同LEVEL, 呢個可能係因為之前留過係美國一段時間, 食左好多間唔同既美國餐廳既關係, 份RIBS就冇乜特別, 不過個PASTA我覺得可以用唔好食黎形容, 個味道好奇怪, 我同朋友叫左個白酒汁蜆肉幼麵, 入口第一個感覺就係, 點解會咁既味既, 反而朋友又覺得冇乜野, 不過呢D都係大家口味唔同既關係黎既, 但係我唔會再去呢度食美國野架喇