今次去嗰間店食咗一場簡直正到彈起嘅饗宴,無論係香口落肚嘅Bombay Chicken Pizza定係Premium Sausage Pizza都令我心思思!Bombay Chicken嗰陣香辣嘅咖喱味同烤雞肉撞埋一齊,簡直係口感同味道嘅完美織夢工藝家!至於Premium Sausage則喺嗰個清新蔬菜兜下,有一種意想不到嘅新鮮感覺,特別係啲香腸添,肉味搣搣咁好咬!Juicy Beef Mince Crusta喺我口入面,個免治牛肉似乎仲係噴熱氣,紅酒嘅香氣提升咗整體風味,而海鮮愛好者一食Seafood Chowder Crusta就知,啲魷魚同海鮮新鮮得滯得嚟又唔膩,簡直係海洋嘅精華贈咗你。藝麗𠵱話啲小食都嚟得夠轟烈!呢個不可輕看嘅Potato Fritters香脆無比,而啲大蕃薯條嘅蒜香醬汁包您一嘴嘅滿足感,幾有份量!最後仲收到一份熱辣辣嘅曲奇餅,啖啖牛油香,端正嘅甜度令人回味無窮。喺呢個主張健康嘅店,嘗咗既美味又食得放心,落嚟一定仲要再幫襯!🍕🥗🍪