2014-07-09 2676 瀏覽
常去中環的holly brown,今次閒逛進這間Caffe A' La Mode by Holly Brown,晚上8時許,只滿了4成,順便走進去馬上有位。只是飲野傾計,每人叫了杯飲品再share一個甜品而已。Ginger coffee (hot) $50+入口有一朕咖啡的苦味和姜的辣味,頗難入口,加了一包咖啡糖味道才變得溫和,我相信如果夠熱,味道又會唔同,就今天這杯咖啡的溫度,不推介。另外的甜點不知名,只是加了大量半溶的棉花糖,食落去幾特別,雪糕係云呢拿味,份量少左d,整體portion可以大返少少就更ok。有機會會再來試下tea set,見其他post 好似好吸引的!這裡最好的地方是8點坐到10點,吹水吹2個小時都唔會趕人走,是幽靜聊天好地方

只是飲野傾計,每人叫了杯飲品再share一個甜品而已。

Ginger coffee (hot) $50+

Ginger Coffee
2014-07-04
$100 (宵夜)