2017-10-22 397 瀏覽
離開舊公司半年,是日happy Friday, 約frd 子食飯啱晒。如果吾係frd 子詳細講點行,我諗我會好似行謎宮咁行幾次都吾知搵吾搵到(誇張,其實可以問人😂)先係Agnes b 右邊入,一路轉左行到尾就會見到🧀🍟~夠咸香,好快比我地KO, 尤其lunch 飲茶食吾飽嘅我 🙈雞亦~夠入味🍕~熱辣辣又足料🍝~又係好足料,啲海鮮全部大大件;無為意係咩汁,不過好配個意粉,加埋香草,好好食😆仲有意大利飯同埋加$60沙律、餐包、是日餐湯(忌廉湯)無影相沙律~新鮮,配埋少少🧀同🍞粒,好健康餐🍞~軟綿綿、暖暖的,面有芝麻;加少少牛油 👍👍👍湯~我無飲環境~舒服、闊落,同外面隔左一浸,好有私人空間;冇限時,吾洗狼吞虎嚥好多吾同種類嘅🍺,下次一定要試下先

雞亦~夠入味

🍕~熱辣辣又足料

沙律~新鮮,配埋少少🧀同🍞粒,好健康
餐🍞~軟綿綿、暖暖的,面有芝麻;加少少牛油 👍👍👍
湯~我無飲

好多吾同種類嘅🍺,下次一定要試下先
2017-10-20
  • 餐包