2024-04-09 33 瀏覽
次次行美麗華都見到呢間食burger嘅但一直都無試過 今日行完街諗唔到食咩又見到佢就決定試下啦一入餐廳見座位好闊落 裝修係以工業風為主 好有特色 Burger亦有好多唔同款式 有牛肉 魚 海鮮 雞 鴨類 最驚喜嘅竟然有素肉同素類 咁多款總有一款啱你! 另外可以用qr code落單 有唔食嘅配菜都可以自己選擇 而且burger一上枱就分開咗兩份 方便大家同朋友share嚟食蜜糖芥末大烤菇煙肉牛肉漢堡 (走番茄 走洋蔥)牛肉好厚而且充滿肉汁 牛味都幾出 大啡菇食落好juicy同好重煙燻味 煙肉都煎得好香口 配埋蜜糖芥末醬感覺好滿足菠蘿燒烤醬牛肉漢堡(走芝士)Burger一上枱係好大個 朋友都認同牛肉一樣厚身又多汁 菠蘿甜甜地成個配搭食落就無咁膩直薯條(套餐)薯條係我最鍾意嘅粗薯 熱辣辣食落好重薯味 唔洗落茄汁都已經好好味凍榛子朱古力榛子味幾突出 不過甜咗少少

蜜糖芥末大烤菇煙肉牛肉漢堡 (走番茄 走洋蔥)

菠蘿燒烤醬牛肉漢堡(走芝士)

直薯條(套餐)

凍榛子朱古力