2024-04-19 5 瀏覽
Burger Mate 位處尖沙咀,只有十個座位左右。小店主打正宗美式漢堡, 麵包同漢堡都係自家新鮮製造,同岀面嘅連鎖店賣嘅口感同味道完全不同,難怪七點多左右已滿坐了。餐廳好貼心,仲有手套搵供,唔怕食到勁污糟👍瑞士芝士安格斯牛漢堡 $85有小青瓜,軟滑芝士,番茄,爽脆生菜,與多汁的安格斯牛肉完美融合,一路食,啲肉汁一路滴,加埋佢個秘製醬汁,令人一試難忘。 黑松露蘑菇安格斯牛漢堡 $125賣相好吸引,加入蘑菇同黑松露,香氣在口中彌漫,蘑菇同牛肉的組合融合得天衣無縫,朋友食得好開心。黑松露薯條$65薯條炸得金黃酥脆,上面有滿滿嘅黑松露醬,每一根薯條都蘸滿了黑松露的風味,味道更加豐富。香蕉奶昔 $42見有我最愛嘅香蕉奶昔就要咗一杯試下。奶昔濃稠滑順,充滿了新鮮香蕉的自然甜味,又唔會太膩,正!

餐廳好貼心,仲有手套搵供,唔怕食到勁污糟👍

瑞士芝士安格斯牛漢堡 $85

黑松露蘑菇安格斯牛漢堡 $125