2019-07-19 81 瀏覽
一行4人 諗緊今晩晚餐吃乜好呢🤔... 😉 在OpenRice 𥚃頭搵到一間西餐廳 見到入面介紹呢度Brick Lane D嘢食好似幾好,我覺得ok laa,份量係細咗D,仲有叫咗三杯Ice Dark Chocolate, 但送上枱時 杯底係熱嘅😱,對於兩位大男孩來說 都係有D唔夠,最後再叫多個和牛漢堡 (size 都係細,忍不住切開分享了,忘記了影相㖭🤣) 因為環境及服務搭夠👍🏼,坐位空間都幾好,服務亦不錯,間唔中會自動幫忙添水🥤整體來說 我哋覺得食物有點💰💰Mark up 咗
Guinness  Pie    (Beef)
Sea  Bass
Chicken  Flatbreads  (very  thin  pizza )
Fish  &  Chips
Prawn  &  Scallop  Salad    &  Blackberry  Earl  Grey  🍷
2019-07-18
  • Prawn  &  Scallops  Salad