Bostonian Seafood & Grill

餐廳: Bostonian Seafood & Grill
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2013-11-17 7138 瀏覽
由法國返黎之後就無食過生蠔,因為係香港食生蠔真係好貴 本身唔知有lee間野既存在,但咁橋見到openrice有佢星期六日semi buffet 75折coupon就想黎試下,滿足自己食生蠔既欲望唔好意思羅相機出去buffet counter影相,但大家可以參照下下面食評既相,一切都無咩大變化,生蠔海鮮會不停review,唔洗擔心之後會無,quality都唔差,可以食到大滿足為止不過其餘野食quality都唔係幾好壽司魚生煙三文魚火腿都好麻麻,始終放係到任人羅,放係到吹風咁耐,建議大家唔好羅,至於芝士就得一把刀,全部味都lo埋一齊hi到曬大家,可以一過口癮,但唔好有咩期待或者本身都係為生蠔而黎,對其他野都無咩期望,main course叫左三文魚同牛,牛黎到個陣連個擺盤都亂左飛左去一邊,不過都無咩所謂,都唔係咩fine dining,都係buffet jei但有個位唔係幾開心就係甜品partsemi buffet包埋甜品,d款會無lala轉左,好定唔好兩睇la, 唔好食轉下新野當然好,但有d好既想encore又無得encore咁都無咩,最麻煩係佢唔係係咁refill,感覺就好似佢睇下有咩
由法國返黎之後就無食過生蠔,因為係香港食生蠔真係好貴

不過其餘野食quality都唔係幾好

但有個位唔係幾開心就係甜品part

咁都無咩,最麻煩係佢唔係係咁refill,感覺就好似佢睇下有咩賣唔出or賣唔曬就羅出黎,羅曬就無,未食夠就已經無曬

buffet係我心目中係求滿足,就好似去洲際steak hse食甜品係追求大份,quality真係次要同當bonus,甜品個part真係令我好失望,明明甜品cost唔高,點解就黎落場收爐都寧願refill頭盤生蠔都唔refill甜品?去到最後甜品位真係空左三分二,好唔滿足......唔推薦
2013-11-16
用餐優惠