2007-08-12 3 瀏覽
本人和女友點了一個炒青口做頭盤,我點了一個龍湯而我的女友點了一個西洋菜湯做second cousre,到main cousre 點grill 龍和steak rossini.由starter講起個白酒青口炒得非常好食,蒜頭和白酒陪青口very match.到了我飲的龍湯一飲落口己經感覺到好鮮甜全無苦味和無味精,因為本人對味精特別敏感,西洋菜湯算幾好,因為女友說塊鵝肝唔究大件,但好究西洋菜味和忌廉香味,到了main cousre 我和女友share,我女友平時唔多吃牛都吃了半件因為汁好香濃和sauteed truffle match效果,個龍都好鮮甜,我好恩賞個伴汁,好似叫蒜頭汁因為有少少酒味.我和女友都覺得這餐廳味道和招呼算合我要求,如果下次一定會同朋友再試其他食,因為實在太飽吃不到dessert.有點可惜.特別推介龍湯,牛柳鵝肝。
dessert.有點可惜.
特別推介龍湯,牛柳鵝肝。