早2個星期經online booking book到靚位慶生日🎂🙌outdoor 現家已經無得 reservation,變左先到先得,不過個日落雨,無機會坐岀面lu🥲好彩入面都夠靚夠chill,啱影相📸️⧐ 𝑺𝒆𝒂𝒇𝒐𝒐𝒅 𝑷𝒂𝒆𝒍𝒍𝒂 (𝑴𝒆𝒅𝒊𝒖𝒎)幾乎每台客都都會叫嘅Parlla😛飯軟硬適中,入面有硯,蝦同魷魚🦑都係新鮮😙上面亦有酸忌廉同檸檬,撈埋一齊幾好食⧐ 𝑴𝒂𝒄 & 𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆 芝士份量夠多,啖啖通粉都會有汁🤤好濃厚嘅芝士🧀啱唒芝士控🫣配料仲有蘑菇煙肉🥓⧐ 𝑷𝒖𝒍𝒑𝒐 𝑨 𝑳𝒂 𝑮𝒂𝒍𝒍𝒆𝒈𝒂 Staff介紹嘅Hot taps果然真係唔錯💛上面係切片八爪魚,下面係薯仔,夠哂飽肚⧐ 𝑨𝒑𝒑𝒍𝒆 𝑪𝒓𝒖𝒎𝒃𝒍𝒆見到咁多人介紹,以為超級好食😂但其他成碟都係蘋果粒黎😂無咩玉桂味,但上面有雲呢拿雪糕,冰火交融嘅感覺又幾得意,可以試下嘅➶餐廳有分室內外,坐過室外,極之多蚊,不過為左打卡😂矛所謂啦🥰

𝑺𝒆𝒂𝒇𝒐𝒐𝒅 𝑷𝒂𝒆𝒍𝒍𝒂

⧐ 𝑺𝒆𝒂𝒇𝒐𝒐𝒅 𝑷𝒂𝒆𝒍𝒍𝒂 (𝑴𝒆𝒅𝒊𝒖𝒎)

⧐ 𝑴𝒂𝒄 & 𝑪𝒉𝒆𝒆𝒔𝒆

𝑷𝒖𝒍𝒑𝒐 𝑨 𝑳𝒂 𝑮𝒂𝒍𝒍𝒆𝒈𝒂