招聘中
$17,000-$23,000
餐廳: Amitie Kitchen
資訊:

2019-09-28 31 瀏覽
之前舊舖已經幫襯過一次覺得質素都唔錯,再search嘅時候發現原來轉咗地點。 個湯嘅蕃茄味極度濃郁, 完全做到開胃嘅效果。因為今日真係好想食薯條,所以叫咗個炸薯條。呢度嘅薯條又幼又長,而且仲炸得好香脆,畀個like你但食完真係feel到自己勁熱氣主菜叫咗個雞扒年糕。韓式炒年糕用喺西餐上面呢個fusion嘅配搭真係第一次試。佢啲年糕非常之煙韌,雖然咬到個口有少少攰,但係都幾好食嘅。而且個汁食得出唔頹,雞扒亦煎得好香。呢個朱古力香蕉金寶簡直就係是晚一大亮點!老公狂讚話好食!又叫我之後整。 我都覺得唔錯嘅,平時食嚟食去都係apple crumble,冇乜新意。今次呢個曲奇碎下面全部都係朱古力同埋香蕉,係幾match嘅。不過兩個人食就真係有少少濟。另外如果佢下次個朱古力可以用dark chocolate 就更好啦!

但食完真係feel到自己勁熱氣