2024-04-03 100 瀏覽
一去到餐廳發現有啲位好細同好逼,拉出咗張枱少少,個人先坐到入去,點知個職員叫我哋唔可以郁張枱,後面會冇位行。如果唔拉開張枱少少都坐唔到入去喎,總之未坐低個感覺又已經麻麻地,職員嘅態度唔係非常友善限時90分鐘,過程非常之趕,餐廳限時好多餐廳都有㗎啦,不過呢間餐廳職員就表示到好唔耐煩態度,好想你即刻走嘅感覺,彷彿我哋好似已經錯過咗時間咁嘅樣子,但明明都未夠鐘,我哋都仲有45分鐘右左可以坐低傾計。諗住賣單之際,點知職員無啦啦上兩個布丁甜品插咗支蠟燭,上完枱後叫住職員A,表示我哋都冇嗌甜品食,嗰個職員A當聽唔到放低就走咗,有職員B行過知道我哋想叫佢又急急腳走咗,最後叫咗幾次,職員A過黎先攞返走果甜品,唔知點解職員上錯嘢食唔太願意攞走,感覺好奇怪最後真係買埋單走人,我哋用信用卡埋單,埋完個職員只係俾返張單據我哋,沒有連同冇信用卡一齊俾我哋職員打算轉身之際,朋友叫停職員,問佢張信用卡呢好險,好彩即時攞返張信用卡

職員打算轉身之際,朋友叫停職員,問佢張信用卡呢
好險,好彩即時攞返張信用卡