2023-05-10 15 瀏覽
今日放工同老公食佢至愛之一 麻辣鴨血,呢間之前朋友介紹再好耐 今次終於試一試佢🤓一入餐廳 裝修精緻 座位濶落 好有空間感 鴛鴦鍋 (麻辣鴨血 、酸菜白肉鍋)叫左小辣 小酸 麻辣鍋內有鴨血 豆腐 ,90分無限添加 🤩鴨血件件大件 滑滑 正, 豆腐吸晒麻辣汁🤤真係食到停唔到口酸菜白肉鍋的酸菜都係無限添加 呢三款都係台灣直送濃香豆皮 店員講解 淥3至5分鐘 豆味好濃 我淥左5分鐘覺得岩岩好 仲會有小小咬口 唔會淋曬三色滑 (瑤柱 蝦 蟹)真材實料 會見到瑤柱絲 同蝦肉 同埋瑤柱滑比較小見 可以一試排骨酥 初頭以為係即食 原來係要淥3-5分鐘 呢個幾特別 外皮吸左麻辣湯汁 肉質軟軟 好味 日本黑豚肩肉本身酸菜鍋入面都有白肉,因為唔夠喉🤣所以叫黑豚肉 因為酸菜加埋肉再點佢店員介紹嘅酸菜沾醬(腐乳味)真係一絕 好岩我口味呢間餐廳 食物,環境,質素,服務我都好滿意,一定會再回頭👍
一入餐廳 裝修精緻 座位濶落 好有空間感

鴛鴦鍋 (麻辣鴨血 、酸菜白肉鍋)叫左小辣 小酸

麻辣鍋內有鴨血 豆腐 ,90分無限添加 🤩
鴨血件件大件 滑滑 正, 豆腐吸晒麻辣汁🤤真係食到停唔到口
酸菜白肉鍋的酸菜都係無限添加

呢三款都係台灣直送

三色滑 (瑤柱 蝦 蟹)

日本黑豚肩肉
介紹嘅酸菜沾醬(腐乳味)真係一絕 好岩我口味

呢間餐廳 食物,環境,質素,服務我都好滿意,一定會再回頭👍