2023-10-24 26 瀏覽
上星期某一個平日嘅中午同前世情人去咗食一個比較做作的午餐椰皇壽喜燒 配 a5宮崎和牛 加m7澳洲和牛拼盤鍋物中有好多唔同嘅蔬菜,例如;金菇,小棠菜,冬菇,蘿蔔,鳴門卷 湯底係壽喜燒湯底加原個椰皇侍應上餐時, 仲刻意將啲乾冰放於和牛拼盤 之間, 成件事很做作但我喜歡🤣首先試咗a5宮崎和牛 size比較大 但入口即溶, 加上湯底甜甜的, yummy其次試咗澳洲的m7和牛 肉的味道比a5宮崎和牛更濃, 但少了一點a5和牛的油脂感, 都很好吃還有兩隻比手掌還要大的大蝦,超多膏, 肉質彈牙飲品:綠茶鮮奶熊脆脆, 味道濃郁, 綠茶味好出 開頭未攪勻的時候有點苦, 但整體呢杯嘢都唔算好甜,好味道影咗啲餐牌可以畀大家參考下, 中午時分入座率都算高 可能要輕輕等位一下Ps 短頭髮女服務員好nice 好服務
上星期某一個平日嘅中午同前世情人去咗食一個比較做作的午餐

椰皇壽喜燒 配 a5宮崎和牛 加m7澳洲和牛拼盤

湯底係壽喜燒湯底加原個椰皇

還有兩隻比手掌還要大的大蝦,超多膏, 肉質彈牙

Ps 短頭髮女服務員好nice 好服務