2024-01-02 27 瀏覽
上星期放工去尖沙咀美麗華麵屋一平安醫肚😋 環境不大,但坐得好舒服,裝修以淺色木為主。見到晚市有2人餐都幾抵!! 包括有兩份主菜、兩款小食同兩杯飲品!! 我地就叫左:.🍜雞白湯拉麵呢個湯底好得! 雞白湯好香好好味,好濃郁既雞肉精華,但又唔會好鹹,除左拉麵,仲有3片大叉燒、2片雞胸肉同溏心蛋,好足料! 所有野都係剛剛好.🍜特製低溫叉燒麵 (醬油豚骨)呢個一到,賣相好震撼! 碗邊都係大大片既叉燒圍住哂!湯底係醬油豚骨味,多左份醬油香但又不膩,叉燒有6大片,而且都有溏心蛋,食完好滿足!.🥩鐵板安格斯牛扒呢碟真心香! 安格斯牛扒燒得剛剛好,肉香味濃,加埋脆脆的蒜片好香口,另有薯角,特別在旁邊仲有炒芽菜,超香! .🍗炸雞翼明太子 (3隻)釀到脹卜卜既明太子炸雞翼,炸得好香! 不過原來裡面都幾辛辣下,明太子幾濃郁,好惹味!.🍹 凍杞子紅棗蜜呢杯好適合女士飲,好滋補又足料,味道好清甜!.🍓士多啤梨益力多梳打賣相好靚! 成杯粉紅色咁,味道好清新,好香甜既士多啤季味,有汽好解渴!
🍜雞白湯拉麵
🍜特製低溫叉燒麵 (醬油豚骨)
🥩鐵板安格斯牛扒
🍗炸雞翼明太子 (3隻)
🍹 凍杞子紅棗蜜
呢杯好適合女士飲,好滋補又足料,味道好清甜!
🍓士多啤梨益力多梳打
2023-12-28