最平$680就享受傳承自東京米芝蓮一星「銀座いわ」 水準🤩由「銀座いわ 」東京米芝蓮一星餐廳創辦人岩央泰,同入室弟子金子司主理嘅過江龍,主打江戶前風格Omakase,食材同本店一樣新鮮✨店內走日式簡約風格,進店就感受到高雅清寂感覺,好有氣氛,而壽司吧枱用上250年日本和歌山吉野檜木製成,質感滿分💯Lunch Omakase $680 清雅 みやび Pure Elegance 🍠海老芋 木魚湯煮過+柚子皮 入口即融甜甜哋🦀松葉蟹肉茶碗蒸 蛋夠哂滑溜裡面有日本年糕🤩🐙墨魚 中間夾住紫菜 彈牙易入口🍊愛媛縣蜜柑鯛 呢款魚飼料時添加蜜柑皮 食用時散發著淡淡蜜柑香味~ 🦐富山縣白蝦昆布 配搭蛋黃豉油 啖啖肉好滿足啦!🦪北寄貝 彈牙爽口🐟池魚 爽甜滑!❤️赤身醬油漬 來自青森縣下前地方 赤身好入味😳中拖羅 魚脂豐潤恰到好處 滿滿幸福感🌸春子鯛 撒上柚子皮好香,魚質厚身彈牙~🧡北海道馬糞海膽 用紫菜包住,超鮮甜一啲都唔腥耶🥰😝海鰻味道濃郁~🍳玉子燒魚肉蝦肉 好似蛋糕質感嘅玉子燒夠哂香!🍳好似布丁質感嘅玉子燒,裡面有忌廉表面有焦糖,入口滑溜!🍲味噌湯🍨甜品雪糕

Lunch Omakase $680
清雅 みやび Pure Elegance

🍠海老芋 木魚湯煮過+柚子皮 入口即融甜甜哋
🦀松葉蟹肉茶碗蒸 蛋夠哂滑溜裡面有日本年糕🤩

🐙墨魚 中間夾住紫菜 彈牙易入口

🦐富山縣白蝦昆布 配搭蛋黃豉油 啖啖肉好滿足啦!

🦪北寄貝 彈牙爽口

🐟池魚 爽甜滑!

❤️赤身醬油漬 來自青森縣下前地方 赤身好入味

😳中拖羅 魚脂豐潤恰到好處 滿滿幸福感

🌸春子鯛 撒上柚子皮好香,魚質厚身彈牙~

🧡北海道馬糞海膽 用紫菜包住,超鮮甜一啲都唔腥耶🥰

😝海鰻味道濃郁~

🍳玉子燒魚肉蝦肉 好似蛋糕質感嘅玉子燒夠哂香!
🍳好似布丁質感嘅玉子燒,裡面有忌廉表面有焦糖,入口滑溜!

🍲味噌湯
🍨甜品雪糕