2024-01-02 100 瀏覽
❣ 北海道生蠔北海道生蠔好大隻肥美, 帶鮮甜, 配埋日式醬汁同香蔥,西檸等, 味道鮮美❣ 刺身拼盤(牡丹蝦3件, 吞拿魚3件,油甘魚3件,三文魚3件,帆立貝3件、𩶘魚3件,海膽同大粒魚子)刺身好新鮮 鮮甜, 色澤好靚 油脂分佈平均仲要厚切🥰, 最鐘意食海膽同大粒魚子, 份量好多而且好鮮甜, 好creamy ~ 配埋大粒魚子, 口感更加好豐富❣ 白鱔串燒鱔魚既肉質嫩滑,鱔魚煎到好脆好香口~帶有微妙的煙燻味道~配埋日式醬汁甜甜地, 更滋味 ❣ 鴨胸肉丸以鴨胸肉製成既肉丸,外酥內嫩。肉丸既質地非常柔軟,口感豐富。配埋雞蛋~豐富咗口味層次。❣ 蘿蔔黑魚子鵝肝:呢菜結合咗蘿蔔、黑魚子同鵝肝的豐富口味。黑魚子帶有濃郁鹹香味道,同鵝肝既醇厚味道, 入口即溶,好balance!蘿蔔既爽脆, 而且吸晒日式醬汁既味道~勁力推薦! ❣ 日式牛腸火鍋日式牛腸肉質鮮嫩,搭配上新鮮既蔬菜和香料,湯底好清甜~❣ 日本新年黑豆黑豆經過特殊的烹調方法,口感酥脆,帶有濃郁的甜味。日本新年黑豆係一種傳統既節慶美食,寓意幸運同吉祥。師傅好好~專登整俾我地食~ 迎接2024新既一年!呢到既service好好同貼心,不停倒水俾我
❣ 北海道生蠔

刺身拼盤

❣ 白鱔串燒

❣ 鴨胸肉丸

❣ 蘿蔔黑魚子鵝肝:

❣ 日式牛腸火鍋
日式牛腸肉質鮮嫩,搭配上新鮮既蔬菜和香料,湯底好清甜~

❣ 日本新年黑豆

呢到既service好好同貼心,不停倒水俾我地飲👍🏻