2011-04-18 1063 瀏覽
同一班朋友一行8個去食自助餐,去到既時候冇人招呼~rececption仲要擺哂d訂位資料,全部打開哂~我覺得客人既資料比人睇哂已經好差入到去諗住開開心心食啦~點知出到去竟然係冇咩選擇~得幾樣仲好似食剩咁個d小龍蝦(凍食)味道又咸又苦,d龍蝦得番個頭,腳同鰓,d身同d肉唔知係邊度(係新拿出黎嫁播!)d蒜蓉包更到可以扑死人!真係唔知好嬲定好笑...有好多好多野都係好差,如果係百幾蚊我都食得落既,但問題係4百幾蚊!去夾生果既時候,有兩隻烏蠅飛黎飛去,同個員工講,佢竟然當講笑咁話「得一隻之嘛!」我真係諗緊而家拍緊搞笑戲呀?都算啦~諗住比左咁多錢,照食,d生果仲要樣樣都冇味!仲有佢d甜品,藍每mosse真係入口即溶!係難食個種溶!完全冇味冇口感!如果要我揀係度食,我寧願食碗餛飩麵囉!!!4百幾蚊都有20碗!都食到我成個星期tim呀!!!食一餐!.

d蒜蓉包更到可以扑死人!真係唔知好嬲定好笑...
2011-04-12