〰️在尖沙咀行街時感覺有點肚餓,想找小食吃,恰巧在加拿芬道附近發現這一間名很特別的小店,看到有很多很特別的小吃呢😄〰️ 其實如果不介意「站吃」舖內都有個小小位置可以堂食,大概可以企4個人左右😄🍽 🔹粉紅火龍汁脆香單骨雞翼ʙᴀʀʙɪᴇ 後遺症又復發了,本來⼀看到粉紅色醬會怕奇怪,反而有意想不到的驚喜😂火龍果醬味道好新奇,除了顏色好有趣,味道亦酸酸甜甜好開胃,單骨雞翼好方便食,外脆內軟😋🔹日式鰻魚炒腸粉炒腸粉系列都有很多不同選擇,很多款都很吸引的,貪新鮮就點了日式鰻魚炒腸粉,廚師即叫即炒,每一條腸粉都熱騰騰和香口。鰻魚很少骨,在腸粉上灑了芝麻,令味道更豐富。😃🔹蟹肉忌廉薯餅無一個蟹肉忌廉薯餅都炸得好香脆,中間勁多蟹肉忌廉,好creamy好邪惡😆不過真的要趁熱食呢👍🏻➰🔍 題外話所有小食+$4都可以升級配酸甜火龍果醬😉Barbie Pink同Barbie電影一樣咁正😆期待出藍色嘅醬💙😂😂❐❑❒❏❐❑❒❏❐❑❒❏❑❒❏❐❑❒❐❑❒❏❐❑❒❏❐❑📌 餓媽家姐 (尖沙咀) 📍尖沙咀加拿芬道45-47號宏生大廈地下D2號舖❐❑❒❏❐❑❒❏❐❑❒❏❑❒❏❐❑❒❐❑❒❏❐❑❒

🍽

🔹粉紅火龍汁脆香單骨雞翼

🔹日式鰻魚炒腸粉
鰻魚很少骨,在腸粉上灑了芝麻,令味道更豐富。😃

🔹蟹肉忌廉薯餅

🔍 題外話

❐❑❒❏❐❑❒❏❐❑❒❏❑❒❏❐❑❒❐❑❒❏❐❑❒❏❐❑

📌 餓媽家姐 (尖沙咀)
📍尖沙咀加拿芬道45-47號宏生大廈地下D2號舖

❐❑❒❏❐❑❒❏❐❑❒❏❑❒❏❐❑❒❐❑❒❏❐❑❒