Weekend沒有lunch set, 不過見到心儀喬麥麵, 樓下同侍應又說有8折所以試下, 不過食完遇上2件不太高興小事情。當時12:40餐廳只有1枱客人, 可能太早, 餐廳坐得也舒服, 可以靜靜食東西.最後選另一個酸辣幼麵, 差不多15分鐘上菜, 羞澀的新娘戴簇頭里: 賣相幾靚又清新, 份量不算多但剛好飽, 食上口好開胃, 酸辣醬味道偏酸, 不過食唔到辣的人會覺得好辣, 配料的青瓜與照片有點不相符, 只有幼幼青瓜碎及幾條紅菜頭絲2粒花朵泡沫等, 而不是一片片青瓜, 不過味道可以就算啦。再望望餐牌名稱有鵪鶉蛋, 食完都唔見一粒蛋, 問過才說這個巳沒有鵪鶉蛋了, 相片雖然都唔見,不明點餐時明知又沒說, 唔介意換了但應該先與客人溝通, 始終餐牌說明有這食物, 食完才覺貨不對版, 基本上食$88 一個齋麵, 我又算了。埋單時收正價再加服務費, 另一侍應說今日沒有折扣, 我只好問清楚剛才與我說那位侍應, 她說他不清楚會給改回我, 我趕時間所以算了。整體食物味道不錯, 想下次同朋友來試下其他食物, 不過員工真的要好好一致溝通清楚岡位, 餐單有變動更加要與客人說啦, 服務常識吧!

再望望餐牌名稱有鵪鶉蛋, 食完都唔見一粒蛋