真係人生第一次係香港食和牛食得咁有質素!如果你自己都係一個牛魔王,咁呢個地方就唔可以錯過。係店舖既設計上唔會用上太多花巧野,俾我感覺係好專注去做好一件事!由於佢地係直接引入原隻A5薩摩牛,所以成本會比起其他地方平,將性價比既水平再提高!店員會落手落腳去幫你烹調,專心坐係度等食就得喇!會先由赤身既部位食起,油脂感會係一路遞增!可以按照店員既意見去加入唔同既調味去品嚐,咁就可以食到最岩既口味!>法式龍蝦湯>壽喜燒風和牛他他 配 牛奶白吐司>48小時慢烤A5和牛 配 洋蔥醬>極上澳洲和牛 - 薄切牛舌>薄切赤身 配 柚子醋蘿蔔蓉>4%の奇跡 - 薄切壽喜燒風西冷 配 蘭王卵>幻の部位 - BMS12牛柳扒 配 牛油蒜片醬油>厚切燒肉二品盛合>醬燒龍王牛肋肉>湯引き - 亀の子>薄切壽喜燒風A5和牛蘭王蛋黃丼|薄切壽喜燒風A5和牛冰鎖冷麵>是日甜品一路食就一路食到我嘩嘩聲!入口d油脂係豐富到漏晒出黎咁濟,由其食到BMS12牛柳扒既時候,滿口牛油香,質素真係好高!以佢呢一個價錢可以食到爽真係大癲!
真係人生第一次係香港食和牛食得咁有質素!

店員會落手落腳去幫你烹調,專心坐係度等食就得喇!

>法式龍蝦湯
>壽喜燒風和牛他他 配 牛奶白吐司