2023-02-17 85 瀏覽
【靚景🌊好食中菜😋】早前帶阿媽去I square 食晏望住個維港靚景 大片落地玻璃 景觀一流一邊傾偈食美味嘅片皮鴨、酸菜魚仲有超巨大杯嘅水果茶~ 爽~~!哩個午餐set樣樣都好食 用電子支付仲有七折🔹商務二人午餐(原價$1388 |用電子支付$972)🔸瑪瑙紅油棒棒雞手撕雞本身撈咗芝麻醬、醋等調味料,仲夾咗d青瓜絲。篤穿個棒棒糖,拌勻入面啲紅油嚟食,味道更香辣惹味。🔸火爆帶子鳳尾蝦哩個好正!d帶子、蝦又大又爽甜,好新鮮,連蘆筍甜椒一齊炒,非常健康好食!❤️🔸海皇三絲羹有海參、蝦仁、菇切成絲,好精緻,都幾大碗,飲完暖胃飽肚。🔸烤北京片皮鴨皮好脆呀!充滿鴨油香!配青瓜、京蔥、烤鴨醬包埋食好正。薄餅皮夠薄,食多幾件都ok。🔸南充酸菜桂花魚Yummy❤️!d魚係好滑!籐椒嘅麻香味突出,酸菜夠酸帶有甜味,可選辣度。底下仲有薯粉,條條都入哂味,好食。🔸白雪燕麥蕃薯甜品都好出色!係好綿滑嘅甜薯、紫薯,好香!又唔會太甜。🍹2杯紅白餐酒或特色飲品我一時大意叫咗杯1300ml水果茶😂😂,真係超級大杯!不過真心爽!因為佢茶底清爽唔澀、內有半杯新鮮水果,加上甜度唔高,慢慢傾完飲其實都幾正。
【靚景🌊好食中菜😋】
早前帶阿媽去I square 食晏
望住個維港靚景
大片落地玻璃 景觀一流
一邊傾偈
食美味嘅片皮鴨、酸菜魚
仲有超巨大杯嘅水果茶~ 爽~~!
哩個午餐set樣樣都好食
用電子支付仲有七折

🔹商務二人午餐(原價$1388 |用電子支付$972)

🔸瑪瑙紅油棒棒雞

🔸火爆帶子鳳尾蝦

🔸海皇三絲羹
有海參、蝦仁、菇切成絲,好精緻,都幾大碗,飲完暖胃飽肚。

🔸烤北京片皮鴨

🔸南充酸菜桂花魚

🔸白雪燕麥蕃薯
甜品都好出色!係好綿滑嘅甜薯、紫薯,好香!又唔會太甜。

🍹2杯紅白餐酒或特色飲品