雅苑座

The Greenery
2019-05-04 29170 瀏覽
今日同班好耐冇見既FD去食尼間,我地選下午茶時段。我係搭地鐵去,睇住地圖行,都唔算難搵~去到見到環境同氣氛都唔錯~甜品類漢堡還可以~雞翼超好味~拎左幾次都覺得好好食呀~值得一試~餃子,薯角還可以~忘記什麼蛋餅~很易碎和不好吃~由於當時做緊櫻花蝦主題,炒飯或其他食物都有櫻花蝦加進去~例如我拿的炒飯也有櫻花蝦。。。我在想對蝦有敏感的人,便有很多食物都不能吃。他有即場炭燒串燒~其實味道和出面食到的差唔多~有個叫雞肉燒賣,難吃,如果唔講比我知食物名,我以為我只係食緊雞肉,完全沒有燒賣既賣點。冇咩特別驚喜~壽司師傅給我很多三文魚~很厚,有三文魚味~也不錯~另外,我拿到類似水晶啫喱的食物,有櫻花味,見仁見智甜品~焦糖燉蛋,口感麻麻,但算普通藍莓芝士蛋糕,不錯~其他一律普通這個甜品超好味~拿多杯吃都可以,荔枝果凍~裡面有整粒荔枝角,超入味~值得推薦~最有特色是那裡有熱熱的雪糕,好似有雪糕班戟,好特別我五個球也各試一種味道~那個芒果味是雪芭。。。嗯,我下次還是吃普通的味道便可以了~整體:其實熟食比想像中少,以一間酒店來說,的確好少選擇~飲品都唔算多~服務:不錯~
今日同班好耐冇見既FD去食尼間,我地選下午茶時段。
我係搭地鐵去,睇住地圖行,都唔算難搵~
去到見到環境同氣氛都唔錯~
甜品

漢堡還可以~
雞翼超好味~拎左幾次都覺得好好食呀~值得一試~
餃子,薯角還可以~
忘記什麼蛋餅~很易碎和不好吃~
由於當時做緊櫻花蝦主題,炒飯或其他食物都有櫻花蝦加進去~

他有即場炭燒串燒~其實味道和出面食到的差唔多~
冇咩特別驚喜~

壽司師傅給我很多三文魚~很厚,有三文魚味~也不錯~
另外,我拿到類似水晶啫喱的食物,有櫻花味,見仁見智
甜品~焦糖燉蛋,口感麻麻,但算普通
藍莓芝士蛋糕,不錯~其他一律普通

值得推薦~

最有特色是那裡有熱熱的雪糕,好似有雪糕班戟,好特別
我五個球也各試一種味道~
那個芒果味是雪芭。。。嗯,我下次還是吃普通的味道便可以了~

整體:其實熟食比想像中少,以一間酒店來說,的確好少選擇~
飲品都唔算多~
服務:不錯~