雅苑座

The Greenery
2017-11-12 4121 瀏覽
同frd 子係加連威老道濕平後去帝苑會合其他frd子buffet high tea 😁我地5個大人兩小朋友被安排坐近窗口位,正!睇住個靚景食野傾計,人都舒暢啲~對我黎講,下午茶自助餐食物種類算係咁。串燒~豬&雞,熱熱的,好味炸薯角~正常炸魚~好食,不過油,一件都覺得膩餃子~好味,食左幾隻魚餅定蝦餅~厚身,啖啖肉,勁好味。諗住之後encore, 不過最後都食吾到,因為太飽了😂芝士火腿多士~即叫即整,食嘅時候芝士仲拉到絲,好味煙三文魚蛋多士~都係即叫即做,好味泰式無骨鳳爪沙律~酸酸甜甜,微辣,好醒神開胃沙律(吾記得叫咩)~有🍎🍇…… 新鮮嘅健康之選班戟~即叫即整。除左原味,仲有綠茶同班蘭。班蘭味咁特別,就等我試下先。味道好清新,吾會好甜,加埋雪糕一齊食,一流。不過食完呢個已經7成飽白菜仔~食左咁多炸野,係時候要食番啲菜中和下炒飯~見賣相吾錯,其實已經有啲飽,但忍吾住試左,無令我失望。蝴蝶酥~正常其他甜品~飽到吾記得影 😂下圖呢啲吾係我食,frd 子馬拉松式嘅食法真係吾睇得少 😂😂😂 我停晒佢都仲食左兩轉,一個字~勁!最後,要讚下幫我地即叫即整啲師父仔先。個個都好有禮貌好好笑容。仲有,有個高
對我黎講,下午茶自助餐食物種類算係咁。

串燒~豬&雞,熱熱的,好味
炸薯角~正常
炸魚~好食,不過油,一件都覺得膩
餃子~好味,食左幾隻

芝士火腿多士~即叫即整,食嘅時候芝士仲拉到絲,好味
煙三文魚蛋多士~都係即叫即做,好味
泰式無骨鳳爪沙律~酸酸甜甜,微辣,好醒神開胃
沙律(吾記得叫咩)~有🍎🍇…… 新鮮嘅健康之選

白菜仔~食左咁多炸野,係時候要食番啲菜中和下
蝴蝶酥~正常
其他甜品~飽到吾記得影 😂

仲有,有個高高瘦瘦嘅男侍應,服務態度都好好。
反而,有個女侍應,叫佢針水,針到周圍都係。
*是次用數碼通客戶優惠有72折*
2017-11-05