雅苑座

The Greenery
2010-05-26 3 瀏覽
自去年11月裝修後吃過後, 很久沒有幫親, 聽朋友講話加左d星馬食品, 即刻提意d朋友去食, 我地選擇了一些回本價的食物, 海鮮拼盆, 鮮味幾好, 不過有d海鮮凍左d. 魚生就係我地既favour, 師父切得大大件, 好有咬口每人入位仲派左張卡去攞一位燒美國1855牛肉同大蝦, 個肉味同蝦味好夠, 不過d side sauce就唔係好夾佢地, 最普通的gravy都無, 有d失望.d熱盆幾有鑊氣, 仲refill得好快, 另印度nann bread同咖喱好正, 仲有個印度師父整, 果然正宗.之前食烚海鮮有兩款清湯, 今日轉左冬蔭公湯及laksa湯, 好濃味呀!之後仲食左5款haagen dazs 雪糕, 估唔到最新的香橙朱古力都有. 當然仲食左最好味既幾款cake.要一提近鐵板枱d枱有d煙!
魚生就係我地既favour, 師父切得大大件, 好有咬口

要一提近鐵板枱d枱有d煙!

正 - 海鮮冷盤
正 - 即切不同魚生