2015-06-18 6745 瀏覽
尖咀區雖然有好多出色的放題,但BOOK位總係一個好麻煩既難題,始終食飯有時都係一門好即興的習慣,唔係下下都有心機BOOK定2星期後的餐廳,不過朋友最近發現有一間質素唔錯,但係唔駛咁早就要BOOK定位既放題,朋友不嬲食野都有要求,就信佢一次啦跟佢黎到寶勒巷,原來目的地係金田,聽聞真係唔錯嫁WO,睇下傳聞係咪真嫁先黎到坐低無耐就叫左刺身拼盤,整體質素都唔錯,特別係三文魚,三文魚厚薄平均,而且油脂滿佈,所以食起黎非常可口,我地2個女仔都ENCORE左2次呀另一樣值得讚賞既係串燒雞軟骨,雞軟骨非常香脆可口,而且燒完送出黎溫度剛剛好,口感同味道都係一流串燒菠羅亦都非常多汁,食完之後更加開胃,金田既串燒先係佢既賣點而綠茶亦都值得一提,因為非常香濃,可以解除食物的油膩感覺可惜始終係2個女仔,唔可以試曬咁多野,唯有下次LU

而綠茶亦都值得一提,因為非常香濃,可以解除食物的油膩感覺

可惜始終係2個女仔,唔可以試曬咁多野,唯有下次LU