2018-12-24 326 瀏覽
其實平時好少行呢到,唔係個fd話幾抵食都發現唔到。不過真係幾抵同幾好食! 首先因為聖誕節,出面嘅裝飾真係好靚!今日我哋食係下午茶我點知個黑松露豬扒包,我想講呢個包嘅份量完全係out of my expectation!勁大份! 呢個係晚餐嘅份量囉好唔好? 黑松露味勁香!然後的豬扒亦都好有肉汁,加埋出面硬脆嘅法包,成件事都好搭!薯條仲要係我鍾意食既粗薯!無得彈!個friend叫咗半份葡式炒意粉,呢個份量就正常D, 上面有啲厚切嘅辣肉腸,加上意粉嘅硬度適中,調埋呢個葡式嘅味道,都幾好食!我哋一個叫左杯red sangria,一個叫左杯mc,好有食晩餐既感覺!真心抵同好食!店內既環境同埋用色都好靚,喺度食嘢好舒服!本身諗住個下午茶應該會唔飽,兩個人叫三個應該差唔多,好彩冇叫個甜品!但佢啲甜品都好吸引呀!希望下次可以試到啦!

今日我哋食係下午茶

店內既環境同埋用色都好靚,喺度食嘢好舒服!