2013-11-17 135 瀏覽
食完飯想食下甜品,厚福街個幾間已經食到悶,所以就黎茶木睇下la幸運地趕及last order前入黎,叫左個朱古力toast box佢有兩款,一款就係好似出面一個盒上,另一款就係好似lee個咁,三塊厚多士不規則咁放既,不過佢其實已經切好一粒粒,真接用叉食就得佢最出既唔係蜜糖味,我反而係食到牛油香多,相對下佢既面包唔算太厚身,一口可以食曬一粒,可能就係因為咁佢比較乾,外脆做到,內軟就唔太配料唔差,但略嫌唔夠cream/sauce,始終面包比較乾,太dry真係唔係幾易入口我係最後一刻入去,waiter們都無黑面or趕你走(當然我有快手食la),服務真係算唔差,唯一要講既係張枱(我係坐玻璃下面懶靚整左d假植物個種二人枱)好臭,有種滴露溝咸魚既味道,好難頂,懷疑係下面個d假植物散發出黎,大家留意下