2024-04-11 20 瀏覽
上次同朋友食完花月宮已經念念不忘,今次帶埋老公去食!我地今次叫左個特別四格鍋,當中包括四川麻辣鍋,藥膳花雕花膠醉雞鍋,黑松露野菌鍋同埋蕃茄濃湯海鮮鍋。雖然係四格鍋,但每一格嘅材料都好豐富,湯底濃郁但又唔會太咸!打邊爐緊係唔少得要叫牛啦!我地叫左本地手切新鮮頂級騸牯牛頸脊,肉質鮮嫩,就算配搭邊個湯底都好好味!同埋要食佢個風花雪月手打丸拼盤,款手打丸都有特式,包括芝士流心墨魚丸,粟米奶皇墨魚丸,手打鮮蝦丸,手打鵝肝蝦丸,流沙黃金蝦丸,手打墨魚丸。每一款都夠哂大粒同埋好好食,食落去好豐富嘅口感!除此之外,仲叫左蟹子百花釀油炸鬼,鮮腐竹同蛙蛙菜,2個人都已經好夠食!呢間嘅環境好新淨,而且我好鍾意門面果啲九谷燒招財貓,嘅時候都不忘要欣賞多幾眼!下一次再黎就要試下其他湯底,款款都好吸引!
上次同朋友食完花月宮已經念念不忘,今次帶埋老公去食!

下一次再黎就要試下其他湯底,款款都好吸引!

• 風花雪月手打丸拼盤