2020-12-28 546 瀏覽
聖誕節打算試下呢間咁出名既餐廳 (* ̄з ̄) 聽人講啲cheese 好好味。過到黎唔洗book 有台walk in入 可能lunch冇咁多人唔洗排。坐到黎馬上睇下有咩popular 既菜啦,發現好多人都話達文西意粉 乜都有pizza同水牛cheese 雞翼好正,所以就點左。先講達文西意粉,個味唔係唔好食,係ok,不過就偏重味同咸😅 由於夾埋其他野食都好重口味同咸,成餐飯真係咸到唔係好食得落去,所以剩左好多打包。水牛wing 係我極唔推薦,我唔明點解其他食客會介紹呢道菜,我覺得呢道菜真係勁咸,我自問都好中意食重口味野,旦真係over左,啲雞外皮勁咸 唯一好係好大份,不過真係食唔到。pizza 係好食既,不過由於個意粉同雞翼太咸 令我對呢個pizza都冇乜胃口了。價錢小小貴,食物偏咸我的回頭率不大了。

價錢小小貴,食物偏咸
我的回頭率不大了。