2010-03-20 664 瀏覽
話說同肥妹仔打算去尖沙咀拎個耳筒買個MASK, 行下行下, 再睇下錶, 原來下午茶時間到, 又係時候醫一醫個肚!!!!!!!! 肥妹仔真係無時無刻都淨係識食既!!!!! hahahahahaha叫左個炸雞脾, 西多士同埋蛋牛治!!! 3樣都讚呀!!! 首先上左個炸雞脾, 嘩..無咩點用粉炸, 仲落左D椒鹽, 不過落得唔係幾平均, 有dd位咸左d, 不過d肉質都唔錯, 只不過係$13咋!! 我已經覺得好抵!!! 再黎就係西多士, 因為肥妹仔鍾意練奶同多花生醬, 所以就特別叫C fu加多d啦, 誰不知... 真係多奶都溜呀!!!!!!!! 花生醬都非常之多, 真係合哂我個肥妹仔既心意。 正!!! 都只不過係$14咋!!! 最後就係肥嘟嘟既餐蛋治, 料都算幾足, 熱辣辣, 都叫唔錯!!! 只係$8, 樣樣抵呀真係!!!ps 當我地想要paper towel既時候, 佢伯伯毫不猶豫咁係褲袋拎左包私伙出黎, 服務態度真係一流!!!! 再加上餐廳果壬種懷舊既感覺....令人回味無窮!!!!

叫左個炸雞脾, 西多士同埋蛋牛治!!! 3樣都讚呀!!!

2010-03-12