2018-06-03 143 瀏覽
因為上次想去食,但要等成三十幾張飛,所以上次冇食到,今日早D去等位,又點知冇乜人喎!入到去就叫左半隻片皮鴨,蘿蔔絲海蜇皮,青青萵苣絲,小籠包加2杯嘢飮,合共$580,um.....除左小籠包係有D味之外,其他基本上冇乜味,萵苣絲都有味嘅,因本身萵筍味道都偏重,不過真係青炒囉,個蘿蔔絲海蜇皮係完全冇味,唔知自己食緊乜嘢!果2杯嘢飲,係蕃石榴梳打,好有蕃石榴味,但另外一杯係青檸荔枝茉莉花荼,有青擰,冇荔枝外,係一D荔枝味都冇囉!題外話,D服務實在太差,隔離2枱前後投訴,上菜慢啦,煮嘢唔熟啦,叫人拎返入去煮,D侍應又有說話講,令到隔離枱勁燥,其實隔離枱有小朋友在,發現唔熟叫整返熟D都好正常啫,最後到我都要投訴,個經理要去拉窗簾,但行入來撞到我隻手,但佢完全冇禮貌,撞到人唔好意思一句都冇,仲要未叫埋單就拎張單埋來,即係要趕客啦,離哂譜!我同家姐決定以後都唔再來😤😤
2018-06-03