2K
食完鬼金棒日式譚仔麻辣拉麵唔夠飽,專程行去肥仔度補補倉。見係附近又撞啱唔洗排隊就朝一朝聖吧,肥媽個肥仔第三代?甜醬芥辣仙女散花是但求其唧?謝檸檬瘋未傳人?唔夠大埔永利兩個後生仔有美學有耐性有熱誠續串續串細心地用掃平均鋪滿每粒滷水!成敗睇細節。整體質素味道都只係普普通通,不過不失一試無妨,香港米紙年?叫幾串都已經$80蚊,阿嬸sell我話買夠$100蚊送個盒?咩盒咁巴閉呢?無所謂就買夠$100蚊。原來只係普通膠盒。畫蛇添足拆晒出無竹簽串住,另外比獨立包裝甜醬及芥辣自己唧落膠盒一篤二篤點黎食,而浸係底浸住豉油既食物勁咸!其實要一串串續串續串輕掃薄薄豉油再平均搽滿甜醬芥辣,味道平衡先會好味架!浪費了。真係好討厭求那其唧上甜醬芥辣極之唔平均,依舊勁多甜醬幾乎芥辣!依舊勁多芥辣無甜醬、另外舊得醬油咸到死乜醬都無!我食開大埔間永利兩個後生仔真係用掃續串掃上薄薄一層芥辣一層甜醬,這些才是有誠意。雞腳,薄薄雞皮、爽爽腳皮,仲有趙唔到的白筋,真心無肉食,只損其腳趾咸味過下口癮。大生腸,腸壁厚而爽帶咸鮮,越食越過癮。墨魚,非常入味,嚥嚥韌韌帶墨魚鮮。火雞腎,厚身帶硬未夠爽甜。豬耳,硬硬不膠彈不爽脆,給多一

雞腳,薄薄雞皮、爽爽腳皮,仲有趙唔到的白筋,真心無肉食,只損其腳趾咸味過下口癮。大生腸,腸壁厚而爽帶咸鮮,越食越過癮。墨魚,非常入味,嚥嚥韌韌帶墨魚鮮。火雞腎,厚身帶硬未夠爽甜。豬耳,硬硬不膠彈不爽脆,給多一點牙力吧﹗豬脷,綿綿軟塾入味多汁。生腸花,細細粒造型特別,整粒入口爆汁甜爽脆。細生腸,比大生腸美味,滑溜彈牙入味可口。
雞腳、大生腸、墨魚、火雞腎
雞腳、大生腸、墨魚、火雞腎
豬耳、大生腸、墨魚、豬脷、火雞腎
豬耳、大生腸、墨魚、豬脷、火雞腎
生腸花、細生腸、墨魚、火雞腎
生腸花、細生腸、墨魚、火雞腎
2023-02-26
10 分鐘 (外賣自取)
$100 (其他)