2008-08-22 2 瀏覽
morihachi以前係我公司個客, 幫我地order sake我聽過sales 同事話矩地d野ok唔錯前日8月18日男朋友生日, 我唸住帶矩黎呢到食野本黎唸住散叫, 但係小文員真係比唔起成千蚊一餐最後叫左HSBC $488套餐, 加多個盛八腸, 同埋巨峰特飲其實真係如其他朋友所講, 套餐質素係差過散叫不過差極未算差, 我買左個生日蛋糕上去食甜品前, 我同reception講, 個生日蛋糕可唔可以幫我開出黎上左矩矩話ok轉個頭, 幫我收埋個cake果位waitress竟然原封不動拎黎放係我地台面, 個cake盒無開, 刀叉仲係插住係個盒上面我果下真係扯火, 上完之後連碟都無比我地講真丫, 咁大間餐廳, 我無唸住矩地會好似其他餐廳咁唱曬歌咁走出黎, 亦都唔需要, 因為得2個人only但係真係嬲lor....我男朋友仲話唔好嬲, 可以人地唔provide呢個service野食水準已經唔係好, 再加埋呢單野, $700 真係完全唔值
我聽過sales 同事話矩地d野ok唔錯

前日8月18日男朋友生日, 我唸住帶矩黎呢到食野
本黎唸住散叫, 但係小文員真係比唔起成千蚊一餐

其實真係如其他朋友所講, 套餐質素係差過散叫
不過差極未算差, 我買左個生日蛋糕上去
矩話ok

轉個頭, 幫我收埋個cake果位waitress
我果下真係扯火, 上完之後連碟都無比我地

講真丫, 咁大間餐廳, 我無唸住矩地會好似其他餐廳咁
唱曬歌咁走出黎, 亦都唔需要, 因為得2個人only