2021-02-24 2153 瀏覽
🍽️用餐日期:2020年2月19日🕛用餐時間:午餐時段🙉等候入座時間:0分鐘呢日生日 朋友帶我嚟咗呢間牛陣打邊爐 雖然平時聽過呢間餐廳嘅名 但係未了解同食過 所以都抱住試下嘅心態去食🙉朋友一早訂咗座 加上啱啱開門 所以都唔洗等位😚食咗大概半個鐘 顧客慢慢開始多 所以想嚟食 但唔想等位嘅提早訂座會好啲!🤤套餐選擇套餐有分唔同時限同肉類選擇 我哋就揀咗90分鐘嘅澳洲產長期穀飼牛套餐😋有牛舌 豚肉同埋牛肉💗肉類方面都幾鮮甜🤤配菜、麵類、飲品至於配菜就唔算多 有少量丸類 可惜無我最中意食嘅芝士丸🙈而菜方面有生菜同椰菜 麵類方面選擇算多 有即食麵 烏冬 拉麵等等選擇 至於飲品就有烏龍茶 梳打等🤤醬料個人認為醬料嘅選擇唔算多 好在佢嘅湯底夠濃夠味🤤湯底我哋揀咗豚骨湯底 可惜醒唔起問服務員有無鴛鴦湯底 如果唔係仲可以試下佢嘅麻辣湯底🙉豚骨湯底好夠味 同其他配菜 肉類都好夾 推薦推薦!🤤推薦個人最中意食佢哋嘅日式拉麵 拉麵吸收曬湯底嘅精華之後 食落好滿足😽加上個拉麵夠煙韌同滑 好好食 所以我都攞咗三次 另外推介士多啤梨味嘅雪糕 真係唔錯!🍽️服務個湯底都係店員推薦 每隔一段時間都會問我哋洗唔洗加湯 禮貌
🍽️用餐日期:2020年2月19日

個人認為醬料嘅選擇唔算多 好在佢嘅湯底夠濃夠味

🤤湯底

🤤推薦

🍽️服務
個湯底都係店員推薦 每隔一段時間都會問我哋洗唔洗加湯 禮貌 服務態度各方面都係我之前食嘅放題餐廳無嘅👍🏻

🍽️環境
睇圖就知呢間餐廳真係好企理 乾淨 食得好舒服

🍽️整體
味道 環境 服務各方面都好滿意 但個人認為係配菜同埋配料選擇方面多啲就更加好啦 但呢間絕對係值得再次回頭嘅餐廳!🐱