台式火鍋放題香港人就最鐘意嫁喇🙆🏻‍♀️有辣有唔辣,湯底簡直係世一!今次到訪呢間人氣牛站(駅)麻辣火鍋要用大滿足黎形容😍湯底讚!火鍋配菜讚!就連火鍋以外嘅熱食、甜品等既選擇都好豐富同新穎💖💖湯底當然有辣有唔辣,佢哋嘅招牌麻辣鍋我諗食過嘅朋友都知道質素好高!今次就試咗佢哋唔辣嘅冬瓜瑤柱豬骨鍋🐷惹味又鮮甜!個人覺得呢一個湯底好出色,豬骨味道濃郁,瑤柱冬瓜又有提鮮作用!同所有火鍋配菜配合得好好👍🏻🤤值得一提嘅係放題有乳鴿任食!係其他台式火鍋放題都未有見過,係幾有驚喜😍😍質素都好高!乳鴿上枱嘅時候仲係熱辣辣,外皮香脆有油香,肉質鮮嫩!牛肉當然係火鍋放題既靈魂!美國肩胛肉同美國安格斯牛板腱係我食得最多既肉類🫶🏻前者超級嫩滑牛味都唔差!而安格斯牛板腱牛味更濃郁,口感較為有嚼勁!海鮮大推介分別有象拔蚌、元貝、海蜆!三款都有驚喜咁新鮮!象拔蚌任食亦都比較少見,質素都唔錯!另外佢哋嘅手打墨魚滑都係必食!超級爽彈🥹🥹😍墨魚味都濃郁!丸類我推介佢哋嘅爆漿芝士蘑菇丸!對我嚟講又係幾新奇😍濃郁嘅菇味比起一般芝士丸味道更升級!甜品選擇又係好讚!好鍾意食佢哋嘅黑糖糍粑,又係即叫即炸,好食!佢哋仲有Häagen-Daz

甜品選擇又係好讚!好鍾意食佢哋嘅黑糖糍粑,又係即叫即炸,好食!佢哋仲有Häagen-Dazs雪糕任食,選擇好豐富😎😎

今次食完相信好快有二訪🤤🤤🤤

📍 尖沙咀加連威老道2-6號愛賓商業大廈1樓102號舖