2024-05-15 162 瀏覽
真係好耐無食過放題,今日同朋友行街既過程中發現依間放題餐廳,既能食刺身放題,又有燒烤放題元素,一舉兩得,超正,即刻就入左黎享受下美食👍👍👍餐廳既刺身新鮮,三文魚好厚,甜蝦好大隻,馬刀貝超爽脆,全部都好新鮮,好好味😋仲有好多壽司,細細件好精緻,一口一件壽司好滿足❤️天婦羅絕對係我既最愛,大家一定要食,全部都熱辣辣,炸得好酥脆,南瓜天婦羅入面快南瓜好甜超正,海老天婦羅隻蝦好大隻,食得出係好新鮮既蝦😋😋😋鍾意食榴蓮既人,榴蓮炸彈一定一定要食,咬落去即刻流心,榴蓮味濃郁,超級正,我同朋友都超級鍾意食,依家唸起都仲好想食多次,真心推薦大家食❤️❤️❤️❤️❤️最難得既係間餐廳還有燒烤放題,款式亦都好豐富,又不同既肉類、蔬菜、丸類可以燒,好有唔同既熟食,真係好難得會有咁多元化既一間餐廳。牛肉類同豬肉類燒出黎,配合醬汁一齊食,味道一流,燒甜薯好正,甜薯真係好甜,好鍾意食❤️,仲有燒菠蘿,燒到鎖住菠蘿既水份,咬落去超級多汁,而且菠蘿好甜😋😋😋😋仲有好多唔同既飲品可以任飲,真係好正,下次一定會再黎食❤️❤️❤️
仲有好多壽司,細細件好精緻,一口一件壽司好滿足❤️