上網睇到呢一度嘅招牌蛋卷好出名,今次同老婆終於有時間出去食飯,睇過晒啲價錢唔算好貴,未夠鐘睇戲就快速食個晚餐。蛋卷可以揀餡料最多人揀係芝士蟹子喎。蟹子我呀仔最鍾意食,不過今日放低有佢響媽咪度算啦佢走寶。即叫即整嘅蛋卷份量好大兩隻手掌咁大上下,配上茄汁同一大堆蟹子,分量十足,計落真係幾抵食。切開係留心嘅芝士同埋蟹子,係流晒出嚟架,第一次食覺得好震撼。雞蛋好亂配上芝士同蟹子呢個配搭一流。再點左個鵝肝牛肉石鍋飯,呢個呢又係睇人哋食評二叫嘅好大舊鵝肝同埋好多牛肉,味道濃郁,香口絕對唔比煲仔飯差,百零蚊一大兜兩個人都未必食得晒,服務員仲會幫我地分好晒,特登將鵝肝解體溶係飯裏邊令到成個飯食落海更加香。呢度有樣嘢好就係每一台都有個茶壺供應唔需要等人哋你幫我加茶。服務態度都幾好嗰日落雨仲好細心提我地記得攞遮。

蟹子我呀仔最鍾意食,不過今日放低有佢響媽咪度算啦佢走寶。