🇯🇵秘隱高質日式料理店🇯🇵-閨蜜係哈日族 捐窿捐罅發掘優質小店 我哋最近去一間開咗超過20年嘅料理店 刺身/天婦羅/串燒/熱葷 樣樣食勻 果然高質👍-🍣時令刺身由廚師發辦 池魚清爽 三件吞拿魚刺身嘅味道由淡至濃 件件入口即溶😚-🥠宮崎䐁肝拼䐁肉腸平時少食內臟 豚肝質感都ok嘅-🍢串燒盛合荔枝豚肉卷very good🤩 燒白鱔灑上柚子鹽之後 冇魚腥 嚼勁依然-🌽粟米天婦羅🐟沙追魚天婦羅 咖喱鹽 炸麵衣酥脆唔油膩 沙追魚配咖喱鹽後味道更鮮 推薦‼️-🥒苦瓜炒䐁肉薄切苦瓜半肥瘦豚肉加蛋炒成半熟蛋片狀 將佢地層層疊疊 食嘅時候一片一片咁 入口清爽 味道微甘-🦪清酒煮蜆酒精全部揮發晒 湯頭味道清甜 花甲肥嘟嘟 最啱一邊吹水💦一邊食-🥘海膽濃湯松葉蟹稻庭烏冬海膽濃湯直頭係流質狀態嘅膏 濃郁爆炸💣 加埋松葉蟹 勁邪惡😈😈 如果有痛風 食佢之前要三思😱-📍沃川自家料理尖沙咀麼地道75號南洋中心UG層5至8號舖
🇯🇵秘隱高質日式料理店🇯🇵
🍣時令刺身