餐廳: 殿 大喜屋
資訊:

2016-03-07 9480 瀏覽
昨晚我跟6個友人去了,book了8:45pm枱,早到了,好多人…要先排隊…….但意想不到….店員竟會爲我們送上的飲品,真的好貼心哦~時間一到,已經可以用最快速度就坐,值得讚賞!!當我們進入去後,環境幾乾淨幾靚,地方幾闊落,我們坐低後就order,食物選擇很多,大約十幾分鍾食物就陸續送到啦!我地班人特別中意食帶子.. Order了很多,D帶子係厚身同色澤明亮, 入口帶甜完全冇腥味!!堅新鮮同好味!!!甜蝦刺身,呢隻係肉厚同彈牙d,還有三文魚很厚切,真係讓人食不停口!!!刺身愛好者我強烈推介你地去食..因為"金目鯛","池鱼王","蟹腳"等的贵價刺身都可以任你食!!全部都好新鮮同令野,基本上食刺身我地都已經可以回本啦XD。壽司方面,呢度的壽司的飯比例小,魚生部分較多。羊架又係我至愛,呢間燒得好出色, 香口又JUICE....食左2舊XD"正!仲有原隻鮑魚,大大隻,勁入味!另外值得一提的是甜品....好精緻,款式擺滿幾個甜品櫃任揀!!味道不比酒店差,還有這裏有大杯Haagen Daz雪糕(有我最喜歡的焦糖脆餅)同埋MILK TOP.真的超開心同一班朋友任食...所以果晚我飽到上心!服務員又快
SASHIMI
SUSHI
鮑魚
串燒
鉄板帶子&和牛
紅酒清酒任飲
真的超開心同一班朋友任食...所以果晚我飽到上心!服務員又快,效率非常之高,服務非常細心,超滿意!
2016-03-06
SASHIMI